مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام و ادب در سال 1393عمویم دادخواستی مبنی بر مطالبه 35میلیون ریال بابت فروش 6 ساعت حق ابه چاه به استناد مبایعه نامه عادی مورخه 1376 به مرحوم پدرم به نرخ روز و هزینه دادرسی تنطیم و در شورای حل اختلاف و دادگاه تجدید نظر حکم به بی حقی خوانده صادر و در سال 99 پس از اعاده دادرسی در نهایت منجر به صدور رای از دیوان عالی به محکومیت خواندگان به اصل خواسته و هزینه دادرسی در حق خوانده شد و در سال 1402مبلغ در اجرای احکام پرداخت حال خوانده مجدد دادخواست تاخیر تادیه مبلغ مذکور را نموده پرسش ایا پرداخت تاخیر تادیه شامل وراث می شود اگر می شود از چه زمانی محاسبه می گردد لازم به ذکر است خواهان در زمان حیات پدرم هیچ گونه مطالبه و یا دادخواست و اظهار نامه ای دال بر مطالبه وجه نداشته است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله تاخیر تادیه مشمول وراث مطابق قانون امور حسبی می‌شود این در حالیست که ورثه از متوفی ارثی برده باشند و هر یک از ورثه به میزان سهم الاثی که برده ضامن پرداخت است البته جای نگرانی نیست زیرا خسارت تاخیر تادیه به احتمال زیاد متصور نبوده و اگر باشد مبلغ قابل توجهی نیست
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید