مشاوره حقوقی رایگان - شراکت نامه

سلام ممنون از راهنمایی های دلسوزانه تون
در یک معامله خرید فروش وسایل برقی از خریدار در تضمین چکی که بنام خود فرد نبود وکالت خانه ای را گرفتم که در تصرف اشخاص دیگری بود و وی نیز از خانه وکالت داشت بعد از مدتی چک ها برگشت خورد حالا برای تصرف خانه اقدام نمودم میگوید خانه 10 سال است در تصرف اشخاص مسکون میباشند ایا میتوانم از طریق شکایت کلاهبرداری اقدام نمایم

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما مشخص نفرمودید که ایا این وکالت از بابت فروش بوده یا غیر ان
ضمن اینکه مشخص نیست وکالت بلاعزل بوده یا خیر
صرف تصرف داشتن دلیل بر این نیست که شما نتونید در صورت داشتن وکالت فروش حتی بخود اونرو بنام خودتون منتقل کنید
ولی با توجه به اینکه همونطور که عرض کردم مورد سوال ابهام داره در صورت تمایل با شماره09126352016(رضوی)تماس حاصل فرمایید تا با بررسی دقیق جواب رو خدمتتون عرض نمایم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تصرف افراد دیگر دلیل بر عدم اقدام شما نیست. اما شما مشخص نکردید اون فرد چه وکالتی در مورد خانه داشته و آیا حق وکالت در توکیل داشته.توضیحات شما کامل نیست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.سوال ابهام دارد.توضیح کاملی در خصوص وکالت بفرمایید.و آیا حق توکیل داشته ؟و خرید و فروش در آن قید شده؟ در کل بیع نامه هم وجود داره یا فقط وکالت؟

علیرضا اکبری

علیرضا اکبری :

اینکه ملک موضوع وکالتنامه در ید شخص ثالث و یا حتی خود صاحب سند در تصرف است دلالتی بر وقوع جرم کلاهبرداری ندارد بلکه می توانید با انجام اقدامات حقوقی چون انتقال مال به خود از طریق وکالتنامه ماخوذه ( در صورت وجود این اختیار در وکالتنامه ) از طریق دفاتر اسناد رسمی و سپس طرح و اقامه دعوی تحویل ملک و خلع ید یا تخلیه علیه متصرفین (بسته به نحوه قانونی تصرف آنها) ملک را دریافت و تصرف نمائید