مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پول از شرکت توسط وکیل

با سلام خدمت وکلای محترم
4سال پیش یکی از دوستانمو به عنوان وکیل شرکتم با این مورد وکالت در دفترخانه به ثبت رسوندم.
مورد وکالت: سپردن هرگونه تعهد و تهیه و ارائه هرگونه مدرک و مستند و مجوز و فتوکپی مصدقه و غیره و انجام کلیه امور اداری شرکت اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشد بنحوی که در هیچ یک از مراحل و در هر یک ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نیاز به حضور و کسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.
وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام و مطلق میباشد.
حالا سوال بنده اینجاست طبق وکالتی که در بالا به ایشان داده ام آقای وکیل طلب خرج و مخارجی که برای شرکت طبق قراردادها و رسید پرداختی وجه به کارکنان شرکت را انجام داده اند را دارد وکیل از بنده در دادگاه شکایت کرده است و خواستار کلیه پولهایی که برای شرکت در این 4سال خرج کرده اند و همچنین اجرت المثل حق وکالت 4 سال رو از من طلب کرده اند
آیا در قانون بنده بعنوان مالک شرکت طبق وکالتی که به ایشان داده ام محکوم به پرداخت وجه به وکیل خواهم شد یا خیر
میتوانم بعنوان مالک این ادعا را در قانون داشته باشم که وکیل نباید از هزینه شخصی خود خرج شرکت میکرد که حالا بخواهد ادعا کند. یا وکیل طبق همون وکالتی که بهشون داده ام میتواند ادعای کلیه مخارجی که کرده اند را داشته باشد ممنون میشم اگر توضیح دهید با تشکر.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام به موجب ماده 675 قانون مدنی موکل باید تمام مخارجی راکه وکیل برای انجام وکالت خود نموده است وهمچنین
اجرت وکیل رابدهدمگراینکه درعقدوکالت طوردیگر مقررشده باشد. بنابراین وکیل می تواند از هزینه شخصی پرداخت کند . البته می توان مخارجی که شائبه دارد یا احتمال تبانی با اشخاص ثالث می دهید به دادگاه اعلام کنید. اجرت نامبرده هم از طریق کارشناس رسمی مشخص می شود