مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از وکیل

باسلام، مدتی پیش من و همسرم با مشکل مواجه شدیم و تصمیم به جدایی گرفتیم، همسرم این موضوع رو با وکیل درمیان گذاشتن و ایشان وکالت این پرونده را برعهده گرفتن، الان مدتی ایست ما مشکلاتمان را به خاطر فرزندمان حل کردیم و قصدمان زندگی کردن است، منتهی این خانم وکیل هم چنان اصرار دارن بر ادامه این پرونده و هر روز با همسرم تماس میگیرن به خاطر پول یا هر چیزی، لطفا راهنمایی ام کنید چیکار کنم این خانم وکالت رو منصرف بشوند. خواهش میکنم به خاطر پسر 9ساله ام راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" چنانچه قرارداد کتبی وکالت در خصوص انجام کار و حق الوکاله وکیل وجود دارد ملاک و مبنای کار بایستی بر مبنای آن صورت پذیرد . اینکه شما و همسرتان اختلافات خود را فیصله داده اید این مهم را باید به فال نیک گرفت و به طرفین تبریک گفت ولی صلح و سازش شما نبایستی لزوماً با تضییع اجرت و دستمزد وکیل بر مبنای قرارداد حق الوکاله منعقده منجر گردد . شما می توانید حق و حقوق وکیل را پرداخته و وی را عزل نمائید . پیگیری وکیل مربوطه حتماً به خاطر اجرت کار و دستمزدش است وگرنه چه ضرورتی دارد بخواهد دنبال متارکه شما باشد !!!

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . هيچ وكيلي بدون تفويض اختيار از سوي موكلش نمي تواند اقدامي بكند و چنانچه موكل به هر علتي از انجام مورد وكالت منصرف بشود مي تواند وكيل خود را عزل كند . پس همسر شما مي تواند با مراجعه به دادگاهي كه پرونده شما در انجا در جريان هست وكيل خود را عزل كند و با مستقيما مراتب عزل را به وكيل خود اعلام نمايد . احتمالا همسر شما تمايلي به عزل وكيل و يا استرداد دعواي خود ندارد .

یک وکیل

با سلام حق و حقوق ایشان را پرداخت کنیدو با نوشتن یک درخواست کتبی و ثبت در پرونده وکیل خود را عزل نمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ضمن عرض تبریک ،با نظر جناب آقای گنجی موافقم.یاالله

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه پرونده شما در جریان است شما با توجه به توافقات حاصله و سازش (که خیلی هم بجا و مورد پسند بوده و مطمئناً همکار محترم که وکالت همسر شما را نیز بر عهده داشته اند از این قضیه مسرور و خوشحال شده اند ) طی لایحه ای درخواست مختومه شدن پرونده را بنمائید تا از جریان رسیدگی خارج شود لیکن حق الوکاله یک قرارداد خصوصی و مستقل از پرونده بوده و الزاماً باید بر اساس قرارداد و توافق صورت گرفته حق الوکاله وکیل محترم را پرداخت نمائید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
ضمن تبریک بابت قصد شما برای ادامه زندگی مشترک میتوانید ضمن پرداخت حق الوکاله وکیل همسرتان وعزل ایشان با مراجعه به شعبه مورد نظر درخواست استرداد دعوی خود را اعلام نمایید

یک وکیل

به شعبه مراجعه و لایحه ای مبنی بر عزل وکیل در پرونده بگذارید و البته حق و حقوق وکیل را باید پرداخت نمایید