مشاوره حقوقی رایگان - وکیلم دست بردارد

سلام خسته نباشی خواهش می کنم راهنمایم کنید یک وکیل گرفتم چکار کنم این اقا دست از سرم بردارد تورو خدا راهنماییم کنید ممنون موفق باشی

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام شما می توانید ایشان رو عزل کنید . اکر منطورتان ایجاد مزاحمت می باشد میتوانید به دادسرای کانون مراجعه فرمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علت مشخص نیست

حق الوکاله و یا حق المشاوره های خود را پرداخت کرده اید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دوست عزیز ، همکاران ما انسانهای با اخلاق و وجدانی هستند و بدون دلیل بعید میدانم که عملی انجام دهند ، درحالیکه شما هم سوالتون مبهمه و شرح ندادید که چی شده که ما کمکتون کنیم که باید به کجا مراجعه کنید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید وکیلتان راعزل کنید