مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

با سلام
در تمدید قرارداد اجباری شرایط کرونا

منزل در رهن کامل است.

الف: موجر اصرار بر تمدید قرارداد با افزایش 25 درصد معادل ودیعه و تبدیل آن به اجاره را دارد.
ب: مستاجر اصرار بر افزایش 25 درصد ودیعه را دارد. و حاضر به پرداخت اجاره نیست.
سوال
در صورت عدم توافق بین طرفین
تقاضای موجر قابل اجرا است یا خواست مستاجر؟

تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مبلغ 25 درصد را به حساب موجر واریز کنید و اگر حساب وی را ندارید از طریق اظهارنامه اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مفاد مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد سال قبل سال قبل ،
باید با افزایش 25 درصد تمدید بشود . پس درخواست مستاجر صحیح است و. ...