مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره واحد تجاری

سلام ، من مستاجر واحد تجاری هستم و تا یک ماه دیگه قراردادم به اتمام میرسه با مالک صحبت کردم در خصوص اجاره ایشان به من گفتن 20 درصد به اجاره اضافه میکنن و در صورت نپذیرفتن باید ملک رو تخلیه کنم
میخواستم بدونم ایشان با توجه به شرایط کرونایی حق اضافه کردن اجاره بها رو دارن ؟ اگر نه این امکان رو دارن در صورت نپذیرفتن بنده حکم تخلیه بگیرن؟ و اینکه در صورت نداشتن حکم تخلیه بدون تمدید قرارداد از لحاظ قانونی میتونم همچنان در ملک ایشان باشم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موجر ملک تجاری ،
می تواند هم درخواست افزایش اجاره بها تا هر مبلغی را که بخواهد را نماید و هم دادخواست تخلیه بدهد و اگر بعد از اتمام مدت قرارداد تجاری شما ملک را تخلیه نمایید موجر می تواند خسارت وجه التزام را از مستاجر اخذ نماید اگر وجه التزام در قرارداد شرط شده باشد

مصطفی دانشجو

جناب آقای مصطفی دانشجو :

با توجه به بخشنامه کرونا ، یا تمدید با توافق طرفین و افزایش 20 درصد اجاره یا تخلیه
بدون تمدید قرارداد و رعایت شرایط بخشنامه کرونا ، ادامه تصرفات شما در ملک غیرقانونی است