مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه قرض داده شده

سلام. بنده با مردی از طریق اینترنت آشنا شده بودم و قصد ما ازدواج بود. بعد از مدتی ایشون چندین بار از من تقاضای پول به عنوان قرض کردند و من هم به ایشون کمک کردم که جمعا ده میلیون شده است. الان بنده پول رو میخواهم و ایشون نمیدهد. من هم به عنوان مدرک فقط پرینت بانکی واریز ها و پیام های تشکر بابت واریز رو از اون آقا دارم. میخواستم بدونم میتونم پول رو با مستنداتی که دارم پس بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بابت قرض بدهید و پرینت بانکی رو ضمیمه دادخواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با استناد به سندهای واریزی میتوانید به حق خود برسید پیشنهاد میکنم جهت اخذ مشاوره وراهکار دقیق قانونی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید