مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه و اخراج بدون دلیل

سلام خسته نباشید بنده حدود 3ونیم تو یه شرکت کابینت و ام دی اف راننده بودم که ماشین از خود شرکت بود و الان تو این مدت بیمه نمیکنه همش بهانه میاره بهداشت حدود 9ماه پیش با ماشین شرکت چپ کردم و ناحیه دست مجروح شدم و چون بیمه نداشتم و الان دستم به شدت درد میکنه رفتم دکتر عکس از دستم گرفتم هنوز از اون تصادف 6تا شیشه تو دستم مانده که به تاندونای دستم فشار آورده الان هزینه سنگینی داره میتوانم از کارفرما شکایت کنم وعده اینکه الان حدود 2هفته اخراج کرده بدون دلیل میگه کار ندارم و حقوقمو بعد از سال جدید که روزی میرفتیم سرکار حساب میکنه روزی که کار نداره میگه چرا باید حقوق بدم و بابت حقوق جلو جلو به اجبار برگه تصفیه حساب ازم امضا میگیره نه سنوات میده نه چیزی که وزارت کار گفته تعلق میگیره هیچ کدوم نداده آیا میتوانم بابت دستم آسیب دیده و سنوات و بیمه شکایت کنم به حقم برسم لطفا راهنماییم کنید بنده متاهل هستم کمکم کنید ممنون ازتون

پاسخ ها :

حسين  فروزان

حسين فروزان :

امکان شکایت از کارفرما هست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت دیه و صدمات به دادگاه شکلیت کنید بابت حقوق معوقه و سنوات و بیمه اداره کار