مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه با شرایط دادن تعهد

سلام. من یک مستاجر داریم که قراردادش برج 11 سال 99 تموم شد و میخواستم بلندش کنم (چون همه همسایه ها در اپارتمان شاکی بودن ازش به خاطر سر و صدا و دعواهای و فحش های ناموسی که از خونشون می اومد) ایشون از من خواست که تا اخر برج 4 باهاش تمدید کنم و من هم باهاش در املاک تمدید کردم و توی قرارداد به صورت مکتوب ازش تعهد گرفتم با این شرط قید شده که تحت هر شرایطی و با هر قانونی حتی کرونا باید در موعد قرارداد تخلیه کنه. حالا میگه من هر موقع خونه پیدا کنم میرم. یجوری میگه بلند نمیشم.
آیا این شرط که تو قرار داد اومده و امضا شده و تو 3 نسخه هم هست و 4 نفر هم امضا کردن، لازم الاجرا هست و من میتونم حکم تخلیه رو بگیرم ؟
خسارت به ازای هر روز تاخیر که تو قرار داد هست رو هم میتونم بگیرم؟
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام وعرض ادب مصوبه ستاد ملی کرونا برای رفع عسر وحرج است به این معنی که این مصوبه در راستای کمک به حل مشکل مستاجران در شرایط سخت زندگی دوران کرونایی تصویب شده بنابراین شما نمی توانید ایشان را بلند کنید هر کس هم که از ایشان بابت سرو صدا شاکی هست می تواند نسبت به همان موضوع شکایت کند اما موجبی برای تخلیه وجود ندارد

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
بله می توانید طبق توافق عمل نمایید