مشاوره حقوقی رایگان - اقساط وام مسکن

سلام و خسته نباشید
من پارسال یک آپارتمان فروختم که وام مسکن داشت و 15 ماه اقساط پرداخت کرده بودم.
وام رو به خریدار صلح کردم و از مبلغ کل کسر شد.
قرار بود 15 ماه اقساط پرداخت شده رو به من بدن.ولی هنوز بعد از یکسال پرداخت نکرده و گویا قصد پرداخت نداره.
با توجه به این که در مبایعه نامه هیچ اشاره ای به اینکه اقساط پرداخت شده
بر عهده چه کسی هست نشده آیا میتونم درخواست مطالبه بدم به دادسرا؟امیدی به رای آوردن هست؟تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مبایعه نامه این شرط را قید نکردید نمی توانید مگر با شهادت شهود