مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط توسط خریدار

سلام خسته نباشید من 3سال پیش اپارتمانم که دارای وام بانک مسکن بودش را فروختم که خریدار در قولنامه املاکی تعهد نمود تمام اقساط وام را پرداخت نماید حدود یکسال پرداخت کرد ولی الان 15 ماه است که اقساط پرداخت نکرده است و میگویید دیگه پرداخت نمیکنم لطفا راهنمایی بفرمایید اشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مسئولیت خواهید داشت و در صورت عدم پرداخت اقساط توسط خریدار ، بانک به شما مراجعه خواهد نمود و سپس شما هم می توانید به خریدار مراجعه نمایید
ولی اگر در قرارداد بیع ، شرط شده باشد که خریدار مکلف است که وام را به خود انتقال بدهد ولی خریدار به مفاد شرط عمل ننماید شما می توانید از خریدار شکایت نمایید و دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت خریدار مطرح نمایید. و. ..