مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

سلام و وقت بخیر.
پدره بنده وام مسکن روستایی سال 85گرفته وسه نفر ضامن هم شدن وسفته دادن ومن قولنامه ای خانه نصفه کاره را از پدرم خریدم وحالا به نام خودم سند زدم حالا بانک جلو حساب ضامن را بسته .رفتم بانک میگویند چنانچه پرداخت نکنید سند را باطل میکنیم به نام پدرت صادر میکنیم وخانه را توقیف میکنم حالا بنده باید چکار کنم ممنون از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط وام را پرداخت نکنید بانک طبق قرارداد می تواند اقدام کند.