مشاوره حقوقی رایگان - ابطال زاید بر ثلث وصیت نامه نسبت به چه کسانی موثر است ؟

در دادخواست ابطال وصیت نامه زاید بر ثلث عده ای از وراث وصیت نامه رو تنفیذ کردند ایا اگر وصیت نامه ابطال شود کلا وصیت نامه ابطال میشود یا فقط نسبت به سهم الارث معترضین باطل میشود ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ابطال وصیت نامه به معنی ابطال کل وصیت نامه می باشد و درغیر اینصورت دادگاه به جزییات اشاره خواهد کرد.