مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر من در وصیت نامه خود 18 هکتار زمین کشاورزی را به برادرم واگذار کرده است.
در سال 89 بنده دادخواست خلع ید مشاعی دادم. وکیل برادرم در دفاع گفت که 18 هکتار زمین کشاورزی طی سند عادی به موکل بنده واگذار شده است. قاضی هم در رای نوشت زمین طی صورتجلسه ی تاریخ فلان به خوانده واگذار شده و رای به بی حقی خواهان صادر کرد.
در سال 96 بنده دادخواست ابطال سند عادی دادم. برادرم در غیاب وکیلش صراحتا گفت که پدرم طبق وصیت نامه ای که نوشته زمین را به من واگذار کرده است بنده هم به قاضی گفتم همان طور که شنیدید برادرم گفت وصیت نامه و نگفت واگذارنامه یا سند عادی. بعد از صورتجلسه قاضی نویسنده ی وصیت نامه را به عنوان شاهد خواست بنده نویسنده به همراه دو نفر زن را به عنوان شاهد بردم و شهادت دادند که برگه ی مورد نظر وصیت نامه می باشد و نه چیز دیگری.
بعد از کارشناسی هم مشخص شد که زمین مورد وصیت بیش از ثلث ماترک می باشد.
ولی در انشاء رای قاضی نوشت چون خواسته ی شما ابطال سند عادی می باشد و نه وصیت نامه، بنابراین رای به رد دعوی خواهان را صادر کرد.
حالا بنده با استناد به اقرار برادرم که در پرونده موجود هست و شهادت شهود و قرار کارشناسی دادخواست ابطال وصیت نامه به میزان بیش از ثلث ماترک را خواستار شده ام.
سوال بنده از اساتید محترم این است که آیا خواسته ی جدید بنده شامل اعتبار امر مختومه میشود یا خیر؟
در دو دادخواست قبلی خواسته ها خلع ید مشاعی و ابطال سند عادی بوده و موضوع خواسته ی جدید ابطال وصیت نامه به میزان بیش از ثلث ماترک
با تشکر فروان از وقتی که گذاشتید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

وصیت بیش از ثلت اعتبار ندارد در خصوص مازاد تقاضای تقسیم سهم کنید