مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه

سلام و عرض خسته نباشيد
مادرم به تحت عنوان ابطال سند از ماترك از برادرش دادخواست حقوقي داده كه در دادگاه بدوي منجر به صدور حكم به بي حقي گرديده كه در دادگاه بدوي قطعي گرديده متاسفانه تجديد نظر خواهي نشده
الان بعد از گذشت چند سال مدارك جديد كه برادرش اقرار كرده ملك پدري بوده كه دادخواست مجدد به ابطال سند داده شده كه قاضي با قرار كارشناسي يك نفره و سه نفره به حقانيت مادرم نظر دادند قاضي اظهار نظر كرده كه هر چند اقرار صحيح بوده ولي بعلت همان خواسته و موضوع قرار اعتبار امر مختومه صادر كرده متاسفانه ما بايد اعاده دادرسي ميكرديم كه نكرديم زمان اعاده هم منقضي شده
آيا ميتوان مجددا دادخواست اثبات مالكيت و الزام به تنظيم سند داد كه با خواسته اولي كه ابطال سند بود ماهيت جداگانه داره اعتبار امر مختومه نشه
ممنون ميشم ما رو راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آرای صادره از طریق محاکم باید مورد بررسی قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق حقوقی اعلام گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

آرای صادره از طریق محاکم باید مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

آرای صادره از طریق محاکم باید مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آرای صادره از طریق محاکم باید مورد بررسی قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توان . البته دادنامه های شما باید بررسی شوند . می توانید تماس گرفته تا با فعال کردن پنل ارسال مدارک بتوانید تصویر مدارک را بفرستید جهت بررسی