مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه ای که با توافق قیم و بدون تنفیذ دادستان انجام شده که در ان حقوق صغار رعایت نشده

در تقسیم ترکه ای 21سال پیش با توافق کتبی و صلح نامه ی عادی قیم صورت گرفته تقسیم صحیح انجام نشده و اکنون صغار کبیر شده اند و متوجه این ماجرا. چنین سوالی مطرح شد در این سایت و یکی از وکلای محترم چنین پاسخی را درج نمودند که بهتر است ابتدا تقاضای ابطال تقسیم نامه طرح شود سپس اگر نشد تقاضای تقسیم ترکه سوال بنده این است که ؟؟؟؟ اگر از ابتدا تقاضای تقسیم ترکه طرح شود چه فرقی دارد ؟ اگر تقاضای ابطال طرح کنیم دلیل نمیشود که تلویحا قبول کرده ایم که تقسیمی صورت گرفته است. اما از نظر ما تقسیم انها باطل است و اعتباری ندارد چنانچه تقاضای تقسیم ترکه نماییم وراث تقسیم نامه ای به دلیل باطل بودن ان نمیتوانند در دادگاه ارائه دهند و تقاضای تقسیم ترکه مورد پذیرش دادگاه قرار خواهد گرفت. و سوال دوم قیم خودش برادر بزرگ صغار بوده و 18ساله که رضایت به تقسیم و اعطای صلح نامه رو از روی عدم اگاهی و بدون سوء نیت انجام داده. اکنون که متوجه این ماجرا شده خودش هم می تواند اقدامی علیه وراث نماید وحق و حقوق از دست دست رفته اش بر خواهد گشت ؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

سلام به نظر بنده تقسیم قبلا صورت گرفته و شما در سوالتون اشاره کردید که تقسیم شده و دادستان نیز موافقت کرده بنابر این ابتدا باید تقسیم قبلی ابطال گردد و سپس مجدد تقسیم شود.