مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل بیمه نکردن

با سلام، من حدود یک سال و نیم سال در فروشگاهی مشغول به کار بودم (فروشندگی) که بیمه نبودم، به خاطر مرخصی خیلی کم و زمان کاری زیاد و بیمه نکردن میخواستم بیام بیرون، تقریبا دوهفته قبل از اینکه از اونجا بیام بیرون با کارفرما صحبت کردم که من میخوام برم و موقعی که خواستم بیام بیرون، گفتم که آخر ماه حقوقم رو بده، اما به من گفت که اگر الان بری حقوقت رو نمیدم...
میخواستم بدونم میتونم برای بیمه نکردن ازش شکایت بکنم؟
درضمن فروشگاه به دوربین هم مجهز بوده...

با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما میتوانید علیه ایشان برای بیمه نکردن اقدان به طرح دعوی کنید و بهتر است در زمانی که شاغل هستید انجام دهید