مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام دوماه پیش چندنفر با بنده و برادارنم درگیر شدن دست خودم و برادرم شکست ماشین بنده هم تخریب شده فیلمشم موجوده دوجلسه حل اختلاف رفتیم ضاربان خودزنی کردن اونا هم برعلیه ما شکایت کردن اونا اشنا دارن ما رو تهدیدمیکنن یکیشون مخبره پاسگاه محل درگیریه بنده سه نفرم شاهد بردم کمکم کنین چجوری به حقم برسم یکیشون بالای بیست پرونده درگیری و محکومیت داره ایا ما محکوم میشیم

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.نه.نگران نباشید.پزشکی قانونی جراحت طرف رو خودزنی اعلام کرده؟اگه سابقه دارن ب دادیاربگین سوابقشون استعلام بشه...

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه فیلم درگیری در اختیار شماست و اینکه شما شاهد دارید شکایت اونها به نتیجه ای نمی رسه. همچنین درخواست استعلام سوابق کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیلم درگیری می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
خودزنی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است و اگر پزشکی قانونی تایید نکرد می توانید در شعبه اعلام کنید که خودزنی است.