مشاوره حقوقی رایگان - گزارش باند زورگیری

با سلام و احترام.

متاسفانه بنده در اثر اشتباه وحشتناک خود و قرار گرفتن در موقعیت غلط، درگیر یک باند زورگیری و باج خواهی شدم و با توسل به تهدید با سلاح سرد (قمه) مجبور به پرداخت مبلغی به اشخاص زورگیر شدم.

با توجه به مشخص بودن آدرس وقوع جرم، انتقال پول کارت به کارت و وجود شماره تماس به نظر میرسد در صورت گزارش جرم، دستگیری افراد این باند به سهولت قابل انجام باشد.

اما به دلیل ترس از آبرو، دشمن تراشی و امکان تشکیل پرونده و اعلام جرم برای خودم نیز نمی توانم به پلیس مستقیما شکایت کنم.
من نه به خاطر بازگرفتن پول، بلکه به خاطر جلوگیری از ادامه کار این باند و تنبیه افراد آن فکر میکنم بهتر است پلیس در جریان این جرم قرار گرفته و با صحنه سازی مشابه افراد را به قانون تحویل دهد.

ولی نمی دانم آیا راهی برای این که بتوانم به صورت ناشناس، این جرم و نحوه عملکرد این باند را به پلیس گزارش دهم وجود دارد یا نه؟

لطفا من را راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

گزارش باند زورگیری باج گیری زورگیری