مشاوره حقوقی رایگان - آزار

باسلام چند سال پیش شاکی پرونده بودم در دادگاه قدوسی مشهد تمام مراحل انجام شد
بعد چند جلسه گفتن برو خبرت میکنیم دادگاه ویژه قدوسی مشهد ..
ولی هنوز خبری نشده موضوعشم آزار و باج گیری بود ..
خیلی ضربات روحی و جسمی شدیدی به من وارد شده بود که هنوز علائم هاش رو دارم ..
الان باید چکار کنم ممنون میشم کمکم کنید .. شماره پرونده رو هم گم کردم فقط میدونم سال 90 بوده دادسرای ویژه جرام قتل شهید قدوسی مشهد هستش .. تورو خدا راهنماییم کنید .. باید چکار کنم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
به محض اینکه رایی صادر شود ، در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا ) شما قرار داده خواهد شد و از این جهت جای نگرانی نیست .
موفق باشید