مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره الزام به سند خودرو

خودرویی خریده ام چون آشنا بود پول او تماما پرداخت شد، تمام مدارک اعم از لاشه سند و غیره را گرفتم، سند به نام خودش نبود، گفت شما پول را بده من سند را یک هفته به نام شما میکنم، یک سال گذشته و هنوز سند منتقل نشده، در قراردادمون در حضور شاهدین این را متعهد شده، که هر گونه مشکل حقیقی و... تا قبل از اخذ بعهده فروشنده است، برای اخذ اقدام کردم، چون خودرو دو دست قبل از من گشته قولنامه های قبلی را هم میخواهند، باوجود اینکه کل مدارک خودرو را از طرف خودم گرفته ام، میگوید قولنامه هایش هایش را گم کرده، یک سال است، از اقدام تنظیم سند،یا کمک به من برای الزام به سند امتناع میکند،، صاحب سند در شهرستان های غربی کشور است، و چون آدرس ایشان با آدرس قید شده نمیخواند، پیدایش نمیکنم، من باید چگونه سند را به نام خودم کنم، آیا در قانون راهی برای مشکلات اینچنینی قیدشده؟ میتوانم شکایت کیفری از فروشنده کنم،، لطفا سریع ترین راه ممکن را حتی اگر مشاوره حضوری باشد پیشنهاد کنید، باکمال تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست الزام به تنظیم سند بدید و صاحب سند را مجهول المکان معرفی کنید و حکم بصورت غیابی صادر میشه.

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

سلام بهتر است شما بدوا اظهارنامه به طرف قرارداد خودتون بدین و بعد الزام به انجام تعهد به طرف قرارداد خودتون و الزام به تنظیم سند به طرفیت قرارداد خودتون و ایادی واسطه و صاحب سند ارایه کنید ودرخصوص ادرس بدوا همان ادرس مندرج درسند و بعد به عنوان مجهول المکان مطابق بیان همکارم ارایه فرمایید