مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

باسلام و تشکر . در مغازه ایی کار می کردم که صاحب مغازه به دروغ گفته من تهدیدش کردم اول شاهد مادرشو به دادگاه معرفی کرد بعد گفت من در جاهای خلوت تهدیدش می کنم در آخرین جلسه دادگاه وکیلش به دروغ گفت من داخل مغازه بودم شما اومدی تهدید کردی . در صورتی که مغازه مجهز به دوربین می باشد می تونم
همین ادعا رو داشته باشم که اگه راست میگن فیلمو نشون بدن . در ضمن بنده خانمی 50 ساله و اون آقا 34 ساله است. و واقعا شکر خدا به چهره و خانواده من این حرفا نمی خوره ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

وقت شما بخیر بانوی گرامی
بار اثبات دلیل بر عهده مدعی میباشد و ایشان باید اثبات نماید که شما تهدیدشان کرده اید لذا هیچ گونه استرسی نداشته باشید .
1- ایراد اول : شاکی مکررا اظهارات خود را تغییر داده هر بار مکان و زمان و شهود خود را عوض نموده که این خود قرینه ای بر عدم صداقت در بیان اظهارات میباشد .
2 : ایراد وارده بر وکیل ایشان : وکیل با شاکی رابطه ای قراردادی دارد و بر اساس آن از عواید شاکی منتفع میگردد لذا به دلیل این انتفاع ( حق الوکاله ) شهادت ایشان مخدوش میباشد .
3 . بله میتوانید به فیلم دوربین مدار بسته نیز استناد نمایید و از دادسرا یا دادگاه بخواهید فیلم تاریخ مورد ادعا مشاهده شود .
4 .. با توجه به اوضاع و احوال جسمی و سنی که فرمودید هر چند خیلی محل استناد نمیباشد ولی به عنوان قرینه بیان آن خاای از لطف نمیباشد .
موفق باشید.

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

اثبات نمیشه.شاهد باید نسبت نسبی ...و نفع نداشته باشه پس هردوشهودش رد میشن.میتونیین ب دوربین استناد کنید و درخواست بازبینی بدین