مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جریمه تاخیر در اجاره ماهانه

سلام. عرض خسته نباشید. من سال پیش همراه خانواده منزلی را اجاره کردم و هر ماه اجاره بها را مرتبا پرداخت میکردم. سال دوم که دقیقا برج 99/5 میشد مالک بجای 15% که حدود 400 تومن میشد. (طبق قانون ستاد کرونا) 500 تومان اضافه کرد و من علی الرغم میل شخصی بخاطر ارامش خانواده ام و کرونا و ..... قبول کردم.. اما شرط دوم موجر برای تمدید قرارداد مجدد این بود که در قولنامه ذکر کنیم (درصورت پرداخت نشدن اجاره در اول هرماه مبلغ یکصد هزار تومن روزانه جریمه دیرکرد باید بپردازیم .. درحالی که خوش حساب هم بودیم .. هرچه گفتیم زیر بار نمیرویم قبول نکرد گفت پس تخلیه کنید.. باز هم مجبور شدیم بدلایل فوق این مورد را هم قبول کنیم.‌ حالا در سال جدید بدلیل مشکلات بیکاری و اقتصاد بد در یکماه ده روز دیرکردم.. و ایشان یک میلیون اضافه بر اجاره جریمه گرفت.. بار دوم چند ماه بعد مشکلی برای همسرم پیش امد و بستری بیمارستان شد دوازده روز هم تاخیر انجا پیش امد که باز هم یک میلیون و دویست جریمه مازاد بر اجاره گرفت..الانم که قرارداد برج 5 تمام میشه میگه بلند شوید.. ایا گرفتن این پول جریمه قانونی هست و من چون بلاجبار در کرونا و اینکه بیرونمون نکنه .. قبول کردم و امضا کردم باید پولو بدم .. و ایا تخلیه که خواسته رو باید انجام بدم.. میگه فروختم به همکارم.‌ ولی سندی نشون نداده.. چه کنم.. شرمنده سرتون درد اوردم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
با فروش ملک قرارداد اجاره کماکان به قوت خود باقی هست تا زمان انقضای آن و ایشان نمی‌تواند زودتر از موعد درخواست تخلیه کند مگر اینکه در قرارداد طور دیگری توافق شده باشد.