مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

زمینی دارم قبلا کشاورزی بوده و الان طرح پارکینگ. کناره اداره هست. و ما از جاده اداره استفاده کردیم جاده نداشتیم. الان اداره شاکی شده بعنوان منع تردد و خسارت وارد بر جاده. جاده نداریم و امکان خرید جاده وجود نداره و تنها راه دسترسی جاده اختصاصی اداره میباشد. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر از قدیم جاده تردد شما بوده است ،نمیتوانند مانع تردد شوند و شما حق عبور بی ضرر از جاده را دارید ،اما اگر عبور از جاده تابع اذن محض باشد حق عدول از اذن و ممانعت از عبور را دارند.
موفق باشید