مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی

سلام.
بنده ده سال هست که در سازمان صنعت معدن تجارت اردبیل مشغول به کار هستم.
البته به صورت شرکتی و راننده سازمان هستم.
یک سال هم با خودم قرارداد بستند اما مابقی سال های خدمت به صورت شرکتی فعالیت کردم و به واسطه آن شرکت بیمه برای من رد شده است.
آیا این قانون جدید فرزندان ایثارگران هم شامل من میشود؟ پدر من 9 ماه جبهه و کارت ایثارگری دارد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت قانون تبدیل وضعیت ایثارگران