مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی فرزندان رزمنده

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ... من جز نیروهای تجمیعی راه آهن لرستان هستم الان از ما خواستن تا مدارک ایثارگری رو تا سه روز دیگه تحویل بدیم ... پدرم فوت کرده و سابقه 14 ماه حضور داوطلبانه در جبهه رو داره اما نه کارت ایثار داشت و نه کد ایثارگری فقط یکبار برای کسر خدمت گرفتن اقدام کردیم و انجام شد ... قبلا یکبار رفتیم که گفتن فقط سربازا و جانبازان جز ایثارگر حساب میشن. الان با توجه به اینکه سه روز وقت داریم و هیچ پرونده ای برای دریافت کد ایثارگری تشکیل ندادیم باید چکار کنیم؟ تاییدیه ای که برای کسر خدمت گرفتیم کافیه جهت احراز حضور در جبهه؟ کارت ایثارگری باید جداگانه اقدام کنیم؟ با توجه به مهلت سه روزه ایا گواهی حضور در جبهه از سپاه شهرستان بگیریم کافیه؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام هر مدرکی دال بر رزمندگی ایشان در این مرحله کفایت میکند در غیر این صورت در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید