مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد همسر

سلام. همسر من معتاد هست و استعلام از 3 کمپ دارم و یک کمپ ماده 16
نفقه رو هم به من ندادند ولی به خاطر کرونا در دادگاه تمکین حضور نداشتم تا از خودم دفاع کنم و من ناشزه شدم.
رای بدوی و تجدیدنظر هم به نفع من که درخواست طلاق است رای داده شده است.
اگر پرونده به دیوان عالی برود احتمال تغییر رای هست؟ چطور میتونم از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. توضیحات شما نیاز به بررسی دقیق دارد. می بایست مبنای حکم دادگاه در رای ملاحظه شود.