مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استقلال

باسلام وعرض ادب احترام خدمت شما.
اینجانبه ساکن تهران هجده سال ده ماه سن دارم و پدرم حدود 8سال پیش فوت کردند و حضانت من و برادر بزرگترم با مادرم بود که متاسفانه همیشه از حق من گرفت و به برادرم میداد با وجود اینکه عضو کمیته امداد بودم و حامی داشتم و هیچ نیاز مالی برای امرار معاش من و مادرم و برادرم نبود اگه مثل مردم زندگی میکردیم و قناعت میکرد و جواب برادرم نمیداد زندگیمون خوب بود ولی هرروز برادرم دعوا راه مینداخت پول میخواست پول حامی و کمیته رو میبرد کافی نبود من با اجبار میفرستاد مترو واسه دستفروشی و موقع و رد پول میگرفت خرج مشروب اعتیاد فساد میکرد و اگر مواقعی فروش نبود و پول نداشتیم به خونه رامون نمیداد و تا صبح تو خیابان مثل سگ میلرزیدیم با مادرم و مادرم بجای اینکه اقدامی بکنه اگه اعتراض میکردم با کتک فش فحشا من سرکوب میکرد و با زورمیفرستادم جلو در همسایه واسشون پول قرض کنم که منجر به سواستفاده اراذل و اوباش و مردان و پسران مجرد محله از من شده بود تا جای که پیشنهاد میدادن که فلانی بیا بریم تا صبح هرچی پول میخوای میدم برادرت غیرت نداره با یه موز خرش میکنم و منم گریه کنان برمیگشتم خونه بجای حمایت از من میگفت تقصیر خودته و همین مسائل یک دومورد که نبودن و حتی یکی دوبار به سبب سواستفاده از شرایطم توسط دونفر با گذاشتن قمه زیرگلوم ربودنم و بعد از اینکه از دستشون فرار کردم و فیلم دوربین مداربسته کامل جزئیات ثبت کرده بود و بی گناه بودم بجای حمایت از من کتک کاریم کردن و برادرم بهم چاقو زد و مکرر تکرار شد مسائل و منم نا آگاه به حق حقوقم و برای خلاص شدن فرار و به نزدخانوادی پدریم رفتم (که متاسفانه تحویلم نگرفتن از ترس درندگی مادرم و در جوابم گفتن زمانی که پدرتان فوت کرد میبایستی گفتیم بیاید پیش ما می اومدید اون موقع نیومدید دیگه نمیخواد.) که سبب نگرانی وی شده و وایکتس خورده بود خودکشی کنه و پس از بهبودی دربیمارستان خشمگین شده بود و هنگام ملاقات دوتن از دایی هایم و برادرم را تحریک کرده بود که من را پیدا کرده و مجازات کنن و بکشنم که در مترو هنگام فروش مثل جلادها اومدن سراغم و به خانه بردنم (ناگفته نماند16سال نیم سن داشتم) و یک چوب بزرگ گردو یه قیچی و یه تیغ اسلاح مردانه و یه چاقو قصابی گذاشته بودن جلوم با چوبه تا میخوردم کتکم زدن طوری که زد سمت چپ صورتم جلو چشمم چوبه نصف شد سپس با قیچی موهامو زدن سپس با تیغ موها و ابروهامو تراشیدن و مجدد شروع به کتک کاری کردن سه نفری که وسط کتک بیهوش شدم دیگه از بریدن سرم منصرف شده بودن. و خلاصه پس از آن همیشه جریان برایم تداعی میشد و دفاعی نداشتم و فرار میکردم کلانتری من تحویلشون میداد که نهایتن شش ماه بعد حادثه فرارکردم از دستشون خانواده ای محترم و با خدا حمایتم کردن ولی از لحاظ مالی ضعیف هستن و گفتن بشین مثل دختر خودمون هرچه قسمت بود میخوریم گرسنه نمیمونیم ولی خودتو آواره کوچه خیابان نکن خوب بود تا هفته پیش مجدد پیدام کردن چهارنفری و سوار ماشینم کردن و تو مسیر میگفتن مقصر خودتی میبریمت خونه تو حمام سرت میبرن و سرت تو روستا کوچه به کوچه میچرخونیم که آبرومون و ناموسمون پاک بشه ،،، و منم تو فرصت مناسب موقعی که برادر و داییم رفتن دسشویی ترمینال و مادرم رفت بلیط بگیره و من موندم و دایی کوچیکم که دستام گرفته بود دستم ول کرد و دولا شد بند کتانیهاشو ببنده منم تا قدرت داشتم از ترس جونم زدم زیر بیضه هاش هوارش رفت آسمون از درد مثل مار دور خودش پیچید و فوری فرار کردم و یه ماشین دربستی گرفتم رفتم شهر دیگه از ترس اینکه نرن سراغ اون خانواده که خانه امن من بودن چون پیرمرد ناراحتی قلبی داشت و زنش فلج بود رو ویلچر و بچه هاش ازدواج کرده بودن و موقعی که پیدام کردن کارت بانک خانواده پیش من بود و میترسیدم ازم بگیره و ازشون شاکی بشه بخاطر اینکه پناهم دادن و اگه نبودن الان یا مرده بودم یا به فساد کشیده شده بودم و اگه مدارک شناسایی همراهم بود میخواستن ادامه تحصیل بدم ولی هنگام فرار هیچ مدرکی همراهم نبود ، حالا چند سوال دارم ، اولین اقدامم چه باشد برای هر اقدام اولیه نیاز به مدارک شناسایی دارم که هیچکدوم ندارم سوم میخوام ازدواج کنم و خلاص بشم و نتونه بیاد دنبالم راهنمایی کامل کنید ضمن اینکه الان به سن قانونی رسیدم و حدود دوسال شش ماه خونه مون رو ترک کردم در ضمن تمام درآمدم از کمک حامی و کمیته امداد و معیشتی و کمک های دولتی گرفته و به من نداده حداقل از تاریخ ترک خانه یک ریال به اجازه من هزینه نکرده چگونه شکایت اینم مطرح کنم در ضمن مدارک و شواهد زمانی که سرم تراشیدن و کتک کاریم کردن کلا از بین برد مادرم زمانی که پیش خودش بودم
باتشکر و دعای خیر یک یتیم پشت پناه شما باشه توروخدا کمکم کنید هرکدام از شما که خواهان هستید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تماس با اورژانس اجتماعی 123 به خانه امن بهزیستی ، منتقل شوید و سازمان بهزیستی حمایتهای لازم را از شما به عمل خواهد آورد.
موفق باشید