مشاوره حقوقی رایگان - میزان ارش و دیه

سلام و عرض ادب و احترام
بر اثر حادثه کار از ناحیه دست دچار آسیب دیدگی و جراحت که حتی پوست سفید روی استخوان هم زده شده و به استخوان رسید و بر اثر ان پارگی هر 5تاندون دست و پارگی عصب دست منجر شد بیمه مدنی پارسیان بعد از معاینات پزشک دیه را 8 میلیون اعلام کرد آیا دیه دستی که دکتر معالج 20 درصد از کار افتادگی را تایید کرده همینقدر است عاجزانه ازتون درخواست دارم پاسخ واضح و روشنی به بنده بدید با تشکر

پاسخ ها :

حسين رنجبر مطلق

جناب آقای حسين رنجبر مطلق:

سلام اگه اسیبی ک دیدید سمحاق باشه 4درصد دیه کامله اگه در سر وصورت باشه برای تاندوم هم ارش مشخص میکنه پزشکی قانونی ..ولی نوع و نحوه پرداخت دیه بسته به قزاردادبین بیمه گر وبیمه گذار هست