مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل از قولنامه زمین

سلام دو زمین داریم که هر دو قولنامه هستند و سند نمی‌باشند. که یکی سه دانگ به نام برادرم و سه دانگ دیگر به نام عمویم است. و یک زمین دیگر که دو دانگ به نام مادرم و چهار دانگ به نام عموم است. بنا بر اختلافاتی که با پدرم داریم از اینکه قولنامه ها را مفقود کند می‌ترسیم. ما هیچ کپی برابر اصلی از قولنامه ها نداریم آیا پدرم می‌تواند بدون نیاز به ما سهم مادر و برادرم را به نام خودش تغییر دهد؟ یا اینکه به هر نحوی حق را از ما بگیرد؟
با توجه به اینکه عمویم نیز در هر زمین سهم دارد آیا ما می‌توانیم از قولنامه ها کپی برابر اصل تهیه کنیم و این کپی ها در دادگاه ارزشی خواهد داشت؟
سوال دیگر اینکه پدرم می‌تواند با همکاری بنگاه اسم مادر و برادرم را خارج کرده و دانگ آن هارا در هر دو زمین به نام خود کند؟ یا اینکه نام مادر و برادرم در شهرداری یا جایی دیگر ثبت شده و می‌توان آرامش خاطر پیدا کرد؟
ممنون میشم جواب بدین تمام اینده ما به جواب شما وابسته اس

پاسخ ها :

فاطمه  قرشي

فاطمه قرشي :

با سلام - در مورد سهم برادرتان اگر زیر 18 سال باشد پدرتان می تواند از حق ولایت خود استفاده کند و قولنامه را به نام خود برگرداند ولی بالای 18 سال حتما باید این انتقال توسط خود برادرتان انجام شود . در مورد انتقال سهم مادرتان یا برادرتان به نام پدرتان زمای امکان پذیر است که این دو نفر وکالت محضری به پدرتان داده باشند در غیر اینصورت نمی تواند این انتقال را انجام دهد . نظر به اینکه قولنامه ای در دسترس ندارید بهتر است از قولنامه عمویتان حتما کپی برابر با اصل تهیه فرمائید .نام خریداران در قولنامه در هیچ اداره ای ثبت نمی شود مگر خریداران پس از انجام اقدامات اداری در صدد ثبت و اخذ سند از اداره ثبت اسناد باشند

یک وکیل

سلام
جواب سوال اول شما..پدرتان حق انتقال مال غیر را به نام خود ندارد.
بله میتوانید کپی بگیرید و در دفاترداسناد رسمی برابر با اصل کنید و در مراجع قضایی از اعتبار درخور برخوردار است..
وگر پدر شما زمین متعلق به غیر را برای خود انتقال دهد قابل تعقب کیفری است

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شما حقی ندارید.هرکس که مبایعه نامه به نامش هست ، اون حق داره.
یعنی مادر و برادر.
پدر نمیتونه تغییر بده چون جعل و جرم هست و زندان داره. هم برای پدر، هم برای بنگا و هرکس که همکاری کنه.
اصل مبایعه نامه باید باشه تا بتونید در دفترخونه، برابر اصل کنید.