مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی توسط دادستانی تهران بخاطر حضور در سایت های شرط بندی

سلام
من اهل خوزستان هستم. هفته قبل حساب بانکیم توسط دادستانی تهران مسدود شد. بعد که بهشون زنگ زدم گفتن که بخاطر کرونا لازم نیست بیاید تهران و از طریق ایمیل یه برگه برام فرستاد که من بگم اشتباه کردم و دیگه وارد سایت های شرط بندی نمیشوم
من برگه رو پر کردم و براشون فرستادم. الان یک هفتست که حسابم باز نشده. من به این حساب خیلی نیاز دارم. حساب اصلیم و حقوقم رو این حسابه.
الان من چکار کنم حسابم تو زودترین زمان از مسدودی دربیاد ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
يا خودتان حضورا تشريف ببريد دادستاني يا وكيل بفرستيد