مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

سلام خسته نباشید شبتون بخیر. ی سوال داشتم. بنده ب خاطر اینه گفتن در سایتای کازینو و شرطبندی بودی حسابمو بستن. رفتم دادگستری وکیل بردم وگفتن ک ی تامین یا ضامن باید بیاری ک اونم بردم همه کاراش رو کردم. بعد سه روز پیش گفتن ک قرار جلب ب دادرسی صادر شد برای پرونده شما. میشه بفرمایید یعنی چی و چی میشه؟ ممکنه منع قانونی بگیرم و و حسابم باز بشه؟چون یبار با وکیلم رفتم از اتهام خود دفاع کردم و تعهد دادم چون بار اولمه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود قرار جلب به دادرسی به این معناست که جرم شما در دادسرا اثبات و برای صدور حکم پرونده تان به محاکم کیفری ارجاع میگردد.