مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام من حدود یک ماهه در سایت شرط بندی بازی میکنم این اواخر 3بار 50هزار تومان برداشت زدم در عوض 80 تومان واریز کارتم شده بعد 2روز متوجه شدم کارتم مسدود شده رفتم بانک گفت یکی ازت شاکی شده باید به دادگاه مراجعه کنید 19سالمه میترسم دادگاه برم به نظرتون اگه دادگاه برم مشکلی پیش نمیاد

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام اگر دادگاه نرید براتون مشکل پیش میاد چون با عدم حضور حکم جلب صادر میشه ..بهتره به دادگاه مراجعه کنید و ازخودتون دفاع کنید .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله غیابی محکوم خواهید شد. بهتر است مراجعه کرده و پیگیری کنید