مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام من داخل یه لینک اینستا ک نوشته بود قرعه کشی ایفون 13 ومن رفتم داخلش و گفت هرصدتومن ک بزاری شانس بردنت تو قرعه کشی بیشتر میشه منم 300 تومن گزاشتم و دیدم خبری نیس برداشتم پولمو روزهای متوالی یعنی یه روز درمیون 3 تا100 تومن ک پول خودم بود برام واریز شد حالا از سمت دادگستری کل کشور حسابم مسدود شده و من نمیدونستم سایت شرط بندی جرمم چیه؟؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار اقدام به ورود چنین سایت‌هایی کردید با اظهار ندامت و پشیمانی از شما تعهد مکتوب اخذ و حساب شما بعد از مدتی رفع مسدودی خواهد شد