مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط بنیاد مسکن

سلام. ما از طریق یک مسئول بنیاد مسکن که بنر برای فروش واحد های تجاری شهرک رو تبلیغ کرده بود و مستقیما با همراهی ایشون به بنگاه مورد نظر معرفی شدیم و به ما گفتند این ها از اعضای و افراد خودمون هستند و بروید پیش خودشون یک واحد خوب به شما بدهند. متاسفانه در دام یک واحد نیمه ساخته با وعده و وعید های فراوان بنگاه افتادیم و اعتماد بیجا کردیم. قرار شد شش ماه بعد تحویلمون بدهند اما الان دقیقا از مرداد نود و شش حدودا چهار سال هست تحویل که ندادند هیچ، وجه اضافی به خاطر تاخیر ساخت خودشون، عدم ساخت به موقع، برخورد به گرانی و ... درخواست می کنند. این وجه علی رغم تسویه حساب و قید شده در قولنامه که افزایش قیمت ها تغییری در ثمن معامله نخواهد داشت طلب شده است.
این طلب البته غیر منقول و یا غیر نقدی هست و جزئی از حیات ساختمان هست که ما رضایت و امضا ندادیم و بار ها سر این موضوع به چالش کشیده شدیم. طوری که شماره ما رو به اعضا دیگر واحد ها که البته فقط برای سرمایه گذاری خرید و فروش می کردن دادن و اونها با بد وبی راه با ما حرف می زدن، و اخرش هم واحد بنام یکی از برادران بنگاهی بود که توی این ایام فوت شدن،دستمون به واحدمون هم نرسیده بنگاه هم به خاطر ندادن زمین و جلوگیری از ساخت واحد تجاری در حیات با دخالت ما و با ما لج کردند و کلی وعده وعید های که بابت شخصی ساز بودن داده بودند را زیر پا گذاشتند و بدتر از مسکن مهر کار ما رو انجام دادند طوری که هیچ اعتمادی به استحکام و ایمن بودن ساختمان، برق، لوله کشی و ... نداریم. الان برگه رای ضرر و زیان دست ما هست و یک ذهن خالی که حالا کی قرار هست ضرر ما رو بدهد و کی قرار هست واحد ما رو تحویل بدهد. ضمنا تعاونی هم میگوید باید میومدین از من خرید میکردید.
من حضور نداشتم تا موضوع عضو بنیاد مسکن که ما رو معرفی کردند به بنگاه یادآوری کنم تعاونی هم در قبال دادن دفترچه ما امضا نامه ای مبنی بر این که ما وکالت تام به سازنده ساختمان دادیم و هر گونه حادثه و ..‌‌ به عهده ما هست رو میخواهند. چی کار کنم؟ آرامش ما چند سال هست گرفته شده است. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عدم تحویل ملک توسط بنیاد مسکن خسارت تاخیر در تحویل ملک تاخیر در تحویل ملک