مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

سلام. به رای اعسار نفقه چطور میشه اعتراض کرد؟ بعد از اینکه پیامک تحت عنوان رای صادر شد، بعد آن اعتراض کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وقتی رای به شما ابلاغ میشود به مدت 20روز حق تجدیدنظر دارید که در این تایم باید شکایت صورت گیرد

پرسشگر :

سلام ممنون از راهنمایی. فقط گزارش اصلاحی شورای حل اختلاف آمده و نوشته رای حضوری و قطعی است؟ آیا میشود به گزارش اصلاحی نفقه اعتراض کرد؟

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پس از ابلاغ رأی با احتساب روز ابلاع و روز آخر 22 روز جمعا فرصت دارید