مشاوره حقوقی رایگان - جعل کارشناسی و ارائه قولنامه جعلی

با سلام دیروز جلسه الزام به تنظیم سند داشتیم ولی طرف مقابل سه روز پیش دادخواست تقابل داده و اعلام کرده معامله قبلی با شما در هفت سال پیش فسخ بوده و من با نظر دو کارشناس دادگستری قیمت ملک را ارزیابی کردیم و بعداش فروختم به دیگری ... از نظر من هم کارشناسی جعل هست هم قولنامه که فاقد کد رهگیری میباشد چون الان کد رهگیری روی خرید من قفل شده..
سوال ایا الان میتوانم ادعای جعل به هر دو کنم چون کپی با برابر اصل را فعلا به دادگاه داده .. یا باید صبر کنم روز دادگاه اصل را به دادگاه ارایه کند و بعد ادعای جعل کنم.
در ضمن دو تا کارشناس داشته ارزیابی قیمت هفت سال پیش.
که معلوم شده از طرف دادگاه یکی از کارشناسها به جرم جعل کارشناسی و ارزیابی و وقوع معامله ها محکومیت گرفته ..که اا نفر بودن در مازندارن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در روز رسیدگی ادعای جعل اسناد ارایه شده را کتبا بنویسید ویک نسخه نزد خود داشته باش، ودرخ است اناطه بده تا در مرجع کیفری رسیدگی شود