مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و تادیه

درود
دوفقره چک مربوط به سال‌های گذشته داشته ام که در آن دو فقره چک محکوم شده ام بماند که اصل موضوع چک‌ها بابت پشتیبان بوده ولی جایی ثبت نشده ولی شاهد دارم در کل تا سال 84 که محکوم شده ام حدود 34م شده بوده طرف اقدامی نکرده بود ولی تازگی باز رفته اجرا گذاشته از آخرین اجرائیه ایشان هم بیش از 5سال می‌گذرد میخواستم ببینم دقیقا مبلغ چقدر میشه و ایا این که از آخرین اجرائیه بیش از 5سال می‌شود تاثیری دارد یا نه ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر از زمان صدور اجراییه بیش از پنج سال گذشته باشد ، باید مجددا اجراییه صادر و به شما ابلاغ شود .
متاسفانه آخرین شاخص اعلامی از سوی بانک مرکزی را جهت محاسبه دقیق مبلغ در اختیار ندارم اما برای محاسبه وجه چک به نرخ روز ،کافیست شاخص زمان اجرای حکم را بر شاخص زمان سررسید چک تقسیم کرده و در عدد چک ضرب کنید ، حاصل به دست آمده ،وجه چک به نرخ روز است .
موفق باشید