مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

با سلام
همسر من از طریق یک نرم افزار غیر قانونی و جاسوسی موبایل من را هک و موفق شده بود بطوریکه من متوجه نشدم تمامی مکالمات و پیامکهای منو و شماره هایی که تماس گرفته بودم رو شناسایی کند و همچنین موفق به عکس برداری و فیلم برداری و ضبط صداهای اطراف گوشی نیز شده بود و از راه پی به ارتباط تلفنی و پیامکی من با یک زن شوهردار شده
ناگهان موضوع رو به من اعلام کرد و تهدید کرد که اگر این کارها رو انجام ندم تمام اطلاعات رو پخش و آبروی منو میبره و به شوهر اون زن هم میگه
اولا با اجبار وکالت حق طلاق گرفت
دوما مهریه ای بیش از توان من دریافت کرده و منو مقروض کرده
سوما جلوی چشمم بهم خیانت کرد و من شکایت کردم و اون رو از خانه اون مرد غریبه با پلیس بیرون آوردم ولی منو تهدید کرد که اگر شکایت کنی باز هم آبروتو میبرم و من از ترس آبرو از شکایتم صرف نظر کردم
البته در پرونده ای که تشکیل شد اعتراف کرده که یک شب تا صبح پیش اون مرد غریبه بوده و مستندات قانونی در کلانتری و دادگاه موجود هست
حالا هم که طلاق گرفته با اون وکالت باز هم مرتب تقاضای پول نقد میکند و من را با میلیونها بدهکاری مواجه کرده
ضمن اینکه اطلاعات منو برای چند نفری هم فرستاده و آبروی منو برده.

سوال
با توجه به چند نفر شاهدی که برای تمام این گفته ها دارم
آیا میتوانم وکالت حق طلاق که تحت تهدید گرفته پس بگیرم و طلاق اون رو منتفی کنم و مقداری از پولی رو که تحت اجبار گرفته بابت مهریه رو پس بگیرم و اصلا تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
موضوع بسیار عجیب است
اما بهرحال وکالت شما در چهارچوب شرایطی قابل استرداد است.