مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و ضرب عمدی و تهدید

با عرض سلام
شخصی خانه‌ی بنده و خانه‌ی همسایمان را خریده و الان من تا چند ماه دیگر که خانه‌ای که خریدم خالی شود در خانه قبلی به عنوان رهن به مبلغ صد میلیون زندگی میکنم، صاحب خانه، خانه‌ همسایه را برای ساختن اپارتمان تخریب کرده و کلید حیاط خلوت را از من گرفته و به درخواست خودم به در ورودی از خانه به حیاط خلوت از بیرون قفل کتابی زده که راه ورود به حیاط خلوت را نداشته باشم، و دربها و پنجرهای خانه‌ای که خراب کرده انجا گذاشته،
دیروز به گفته‌ی خودش درب المینیومی را دزدیدن و این تهمت را به بنده زده و امده درب خانه را داد و بیداد کرده و همسایه ها را جمع کرده ابروم رو برده و با لوله سبز چند ضربه به من وارد کرده و تهدید کرده که ما طایفه داریم و بارت میدیم و پولی که بابت رهن پیشم هست پس نمیدم و پول میدم مامورا کتکت بزنن تا بگی من درب را بردم.
خواهشا به من بگید چکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید. حتما به جرم تهمت و ضرب و جرح از ایشان شکایت کیفری نماید تا..