مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. شوهر من معتاد و کارتن خواب شده بود و هفت ماه طی دو مرحله از خانه فراری شد. طی یک سال گذشته حتی یک ریال به من نفقه نداده است. برج 9 برای نفقه اقدام کردم. همان موقع برای طلاق اقدام کردم که به خاطر این که کرونا گرفتم یک ماه مشاوره من عقب افتاد. الان بعد از تمام شدن مشاوره به دفتر قضایی رفتم آن ها میگویند باید یا وکالت طلاق داشته باشم، یا از کمپ نامه بیارم و یا اجراییه نفقه رو بیارم کمپ غیر قانونی رفته و نامه نمی‌دهند. خودش از اول سال پیدایش شده و به من میگوید باید تمکین کنی. من طی 5 ماه آخری که نبود و خرجی نداشتم خانه مادرم رفتم. وکالت طلاق نمی‌دهد ولی میگوید در دادگاه حاضر به طلاق هست. نفقه هم چون حکم غیابی صادر شده است باید ضامن بیارم که من ندارم. الان چطوری میتونم اقدام کنم اگر الان مهریه رو اجرا بگذارم چیزی به من نمیرسد. ولی بعد از طلاق اقدام کنم میتونم پنجم اون رو بگیرم. لطفا من رو راهنمایی کنید خواهش میکنم. الان رفته ترک کرده و میگوید میخواهم با تو زندگی کنم ولی من میترسم ضمن این که الان بچه نداریم اگه بچه دار بشوم و دوباره کارتن خواب بشود چی... آیا قانون برای من راه حل دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما می تونید یا با هم اقدام به طلاق توافقی کنید اگه قبول نکردن مهریه رو با اعسار از هزینه دادرسی به اجرا بذارین و همچنین میتوانید مطالب نفقه معوقه رو هم بخواهید اگر بیشتر از 6ماه ثابت شد که نفقه زو نداده می تونید وکالت در طلاق را با استناد به عدم پرداخت نفقه از دادگاه بخواهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما حتی بعد از طلاق هم میتونین مهریه رو تقاضا کنین برای اجرای حکم هم یک کفیل کسی که پروانه کسب داره ببرین