مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حقوق قانونی

سلام
بنده به مدت 4سال و7ماه جهت سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان آمارگیر به صورت مداوم و غیر منقطع کار کرده ام ولی دفتر ثبت ورود و خروج و دستگاه حضور و غیابی که دال بر ورود و خروج من به آن اداره جهت اثبات ادعایم ندارم ولی مابقی افراد و کسانی که با من در آن مقطع کار میکردند و از مورد آمارگیری شده داخل شهر که توسط آنها آمارگیری انجام میشد حاضر به شهادت هستند ضمنا اینجانب یکبار نیز جهت احقاق حق به اداره کار شکایت کردم که متاسفانه در جلسه اول نماینده کارفرما با عدم حضور خود کار به تحقیق از محل کار کشیده شد که پس از مراجعه به سازمان از خود مسئولی که زیر بار این موضوع نمیرفت سوال شده بود که در رای صادره اداره کار فقط 5روز در ماه برای من کارکرد لحاظ شده بود حتی بدون یک روز واریز حق بیمه !!!
ضمنا یاد آور میشوم از مدارک آن زمان فقط کارتهای ممهور و امضا شده یکساله صادر شده توسط حراست آن سازمان را در اختیار دارم و کلیه دریافتی های من از سازمان از طریق قسمت مالی و با دریافت رسید و امضا از اینجانب صورت گرفته است این مطالب که ارائه گردید مربوط به اول دهه هشتاد میباشد
حال با این اوصاف اینجانب پس از گذشت این مدت میتوانم مجددا درخواست احقاق حق نمایم و در مورد سابقه بیمه و استخدام در آن سازمان ادعایی داشته باشم؟
در پایان از اینکه بذل محبت نمودید و درخواست اینجانب را مطالعه نمودید کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.قرارداد فی مابین برچه اساس بوده.باید مدارک مثبته رویت گردد.سپس اقدام لازمه