مشاوره حقوقی رایگان - ملک در ازای نگهداری از مادر

با سلام.
سال 92 خانواده پدری من بابت نگهداری مادربزرگ من برگه ای به شرح زیر نوشتند:
دارنده مادر آقای فلانی و همسرش خانم فلانی
به متراژ 1000 متر مربع زمین شالی و باغ پشت جاده تا حریم رودخونه.
پدر من سال برج 8 سال 94 فوت کرد.
مادرم در منزل خود مادربزرگم از او پذیرایی کرد و گاهی بچه هایش میومدند به تهران میبردنش.
سال 96 مادربزرگ در تعطیلات عید فوت شد. اون زمین 1000 متری رو گرفتیم.
بابت اون برگه ولی باغ پشت جاده تا حریم رودخونه رو نمیدهند.
پشت برگه امضای 9 نفر از بچه ها با اثر انگشت هست با شاهدانی که امضا کردند.
الان میگویند شما مادر ما رو نگه نداشتید
آیا میشه مدرکی بدهی و بزنی زیر حرف؟ با امضا و اثر انگشت و شواهدی که امضا کردند.
بنده رو راهنمایی کنید. سپاس از وقت گران بهای شما عزیزان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اشخاص ملزم هستند تعهدات خودشان را انجام دهند و در صورت عدم انجام دادگاه آنها را ملزم خواهد کرد