مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل نگهداری از مادر

با سلام طبق صورت جلسه ای که با برادران خود در سال 75 تنظیم کرده ام موظف شده ام که مادر مریض و کر و لال خود را از لحظه ازدواج تا لحظه رحلت وی نزد خود نگهداری کنم و هزینه های کفن و دفن او را پرداخت کنم و در ازای آن 366 متر از زمینی که از اموال مادرم بود را بگیرم و الباقی زمین 184 متر به بقیه وراث بدهم حال که پس از 20 سال نگهداری از مادر قصد فروش زمین را کرده ایم فهمیدیم که زمین کلا 280 متر است در ارث نامه مادرم که به امضای برادر بزرگم هست زمین 600 متر بیان شده و خود او گفته بود 600 متر است و همگی قبول کردیم حال تکلیف بنده چه میشود و چگونه میتوانم حق داشت مادرم را از آنان طلب کنم ؟

پاسخ ها :

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام .به نظر اثبات قدرالسهم خود از تقسیم نامه مورخ ....با تعیین متراژ واقعی زمین با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری رو بخواهید