مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام وقتتون بخیر پدربزرگ من قبل از فوت 3دانگ از منزل خود را به نام پسرش زده و بهش گفته در قبال نگه داشتن مادرش ... بعد از فوت پدر .... پسر از مادر نگهداری نکرد ایا میشه این ملک و برگردوند یا خیر ... باتوجه به اینکه مادربزرگم در قید حیات هست و شهادت میده به این قضیه

پاسخ ها :

محمد اسدی

محمد اسدی :

استان :

سلام اگر پدر بزرگ شما سند رو قطعی بنام زد امکان ابطال سند نیست ولی اگر دلایل کافی باشد مادر بزرگ می تواند عمل به شرط نگهداری و پرداخت تعلق رو از دادگاه بخواهد