مشاوره حقوقی رایگان - ملک در ازای نگهداری از مادر

سال66 در ازای دریافت2دانگ منزل مسکونی در سن 18سالگی و به دنبال فوت پدرم نگهداری از مادرم را متقبل شدم سال 1378 ازدواج کردم و تا سال 1398 همسرم در نگهداری مادرم کمک کرد و در این سالها هیچ کدام از 2برادر و 4خواهرم هیچ کمکی نکردند اکنون همسرم میگوید دیگر نمیتوانم و من هم به تنهایی از عهده اش بر نمی ایم تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر قراردادیاتعهدی درقبال دریافت منزل ندارید می توانید ایشان رابه سالمندان برای نگهداری ببرید وهزینه های وی راپرداخت کنید