مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط سازنده

سلام.
در سال 90 دو آپارتمان پیش خرید کردم به متراژ کل 140 متر به قیمت متری 900 هزار تومان که 50 میلیون نیز پرداخت کردم ( قولنامه دستی و در حضور شاهد). مقرر شد در سال 92 آپارتمان ها تحویل گردد.
متاسفانه تا سال 92 خانه حاضر نشد و سازنده اعلام کرد توان ساخت ندارد چون سازنده از همکاران بود برای کمک قرار شد دو آپارتمان یک واحد 85 متری شود و هر متر نیز 1.4 میلیون شود. مابقی پول را هم پرداخت نمودم و قرار شد 10 میلیون بماند تا روز محضر.
تا سال 96 نیز ساخته نشد. متاسفانه سازنده به دلیل چک به زندان افتاد و در این بین خانه را به کسی دیگری داد تا بسازد.
خانه در سال 99 به اتمام رسید ولی سازنده دوم میگوید چون من ساخته ام من شما را هم نمیشناسم و هیچ سندی را هم من امضا نکرده ام که به شما خانه بدهم.
یک بار از سازنده اول شکایت کردم ولی مورد قبول واقع نشد و قاضی عنوان داشت باید از وراث ملک اصلی به علاوه سازنده ها شکایت کنید.
حال بنده با این اوصاف که عرض کردم باید چه اقدامی انجام دهم؟ در خانه من کسی دیگر مستقر شده است و نمیدانم آیا آن را فروخته اند یا مستاجر آورده اند.
بنده میخواهم اولا خانه ام را دریافت کنم دوما تمام ضرر و زیانی که متحمل شده ام را نیز از سازنده اول و سازنده دوم دریافت کنم؟
آیا فقط میتوانم از وکلای شما استفاده نمایم یا شکواییه توسط شما تهیه می شود و هزینه های هر کدام چه مقدار می باشد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

عدم تحویل ملک توسط سازنده قوانین پیش خرید ملک سازنده