مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ورود به منزل

با سلام. من دانشجوی فرهنگیان هستم و یک نفر به من تهمت ورود به خانه اش و کتک زدن همسرش را زده است و از من شکایت کرده است. در حالی که من اصلا چندین سال است که به سمت خانه ی این فرد نیز نرفتم .
آیا این فرد واقعا می تواند این تهمت را اثبات کند؟
من چگونه میتوانم این فرد را در دادگاه محکوم کنم و حکم آن چیست؟
آیا میتوانم تمام حق وکاله خود را از این فرد بگیرم؟
ممنون میشیم اگر سریع جواب دهید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر کسی که مدعی ادعایی است باید ادعای خود را در دادگاه با ادله و مدارک و دو شاهد اثبات نماید و شما نیاز به اثبات اینکه ، جرم انجام نداده اید ندارید ولی شما هم می توانید ادله خود را مبنی بر عدم ارتکاب جرم ، به دادگاه ارائه بدهید