مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و پارکینگ و مطالبه خسارت از مالک

سلام من در سال 94/10 یک واحد آپارتمان به همراه پارکینگ را خریداری نمودم ، فروشنده نیز قبلا این واحد را با همین شرایط از سازنده خریداری کرده است. سند رسمی ملک هم به نام شخص ثالثی می باشد. لازم به ذکر است در مبایعه نامه فروشنده از سازنده، بایستی واحد در تاریخ 94/6 تحویل می شده است و فروشنده با این علم و آگاهی واحد آپارتمان را به من فروخته است و مقرر شده که در سال 95/12 نقل و انتقال سند انجام گردد که بنده عدم حضور ایشان را نگرفتم. حال سندها در سال 99/10 آماده شده است و مشخص شده به من پارکینگی نمی رسد در صورتیکه در مبایعه نامه سازنده به فروشنده و فروشنده به من وجود پارکینگ بطور صریح قید شده است.
فروشنده طبق مبایعه نامه به هیچ یک از تعهدات خود ( تنظیم سند و تحویل پارکینگ ) عمل نکرده است و با توجه به بند مبایعه نامه مبلغ یک میلیون ریال به ازای هر روز تاخیر پیش بینی شده است. آیا بنده می توانم تقاضای خسارت از فروشنده نمایم؟ و فروشنده می تواند استدلال کند که چون سازنده پایان کار اخذ نکرده است بنده نیز نتوانسته ام تعهد خود را انجام دهم، یعنی می تواند از زیر بار خسارت سرباز زند؟ آیا می توانم فعلا فقط درخواست الزام به تنظیم سند بکنم و بعد پیگیر پرداخت خسارت کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید و این امکان برای شما وجوددارد